line
cornercorner

Referenser

Boka en demonstration!

семинарKontakta Gridnine Systems för en demo av OpenCMS 8.0

Demontrationen kan även utföras per distans med delat skrivbord.

 

Support?

вакансия Behöver du utvecklingshjälp, utbildning- eller redaktörsstöd?

Det finns olika supportpaket som passar alla typer användare.fish_transparent
Nedan finns ett urval av företag, organisationer, Landstingsorganisationer och statliga myndigheter/verk som använder OpenCMS.
 
Media
Astoria Cinemas är en rikstäckande svensk biografkedja med 22 biografer i 15 städer med totalt 89 biodukar.
 
Scientific Games Inc.
www.scientificgames.se
Världsledare inom tekniklösningar för lotterisystem och spelautomater.

www.ticket2.com
Nordens största handelsplats för evenemangsbiljetter till utsålda evenemang.
 
 
Handel
Åhléns är inom flera områden - det ledande detaljhandelsföretaget i Sverige. Åhléns AB driver 78 varuhus, 20 hembutiker varav 17 i Norge, samt butikskedjan Kicks och Lagerhaus med 14 butiker.

www.intersport.com
Intersport är världens största sportdetaljhandelsinköpsorganisation. Intersport har valt OpenCMS som plattform centralt och kommer att rulla ut OpenCMS stegvis på nationellt plan. Svenska Intersport lanserade sin OpenCMSbaserade webbplats i augusti 2006.

www.oriflame.com
Oriflame är ett kosmetikföretag som säljer naturliga och högkvalitativa skönhets- och hudvårdsprodukter genom en oberoende försäljningskår, utanför den traditionella detaljhandeln.
Lundagrossisten är sveriges tredje största VVS-grossist med hämtlager på åtta ställen i Sverige och har en omsättning på ca 450 Mkr per år.
 
Lagercrantz är en teknikhandelskoncern inom elektronik, el, kommunikation och angränsande områden. Koncernen arbetar decentraliserat med värdeskapande försäljning nära sina kunder och marknader och har ledande marknadspositioner i flera expansiva nischer.


Organisationer
Motormännens Riksförbund står på bilisternas sida och för deras talan i frågor om trafikpolitik och inte minst beskattningar, miljö och avgifter.
 
Svenska Stöldskyddsföreningen, SSF är en oberoende ideell förening som startades 1934 av polisen och försäkringsbolagen. 

www.mjardevi.se
Mjärdevi Science Park är en av spjutspetsarna i den 4:e storstadsregionen, en av de främsta tillväxtregionerna i Sverige. Parken erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för kunskaps- och utvecklingsintensiva företag.


Tjänsteföretag
Mannheimer Swartling är Nordens ledande advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, New York, Frankfurt, Berlin, Bryssel, Moskva, St. Petersburg, Shanghai och Peking.
 
www.alandsbanken.fi
Ålandsbanken är en kreativ bank som utvecklar personligt anpassade tjänster för sina kunder och utmanar de stora bankerna på fastlandet. Banken utvecklar aktivt framtidens finansiella tjänster, lyssnar på sina kunder och strävar efter att skapa lösningar som ger kunden ett rikare liv.
 
FlyNordic är ett helägt dotterbolag till Finnair och flyger ca 110 000 passagerare varje månad på mer än 200 avgångar per vecka mellan Stockholm och Luleå, Umeå, Kiruna, Östersund, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Bergen, Dublin, Tallinn, Bordeaux, St. Tropez och Grenoble.
 
Finnhammars är en Stockholmsbaserad revisionsbyrå med kontor i Upplands Väsby och Hightech Buildning.
 
www.enlight.net
Enlight är världsledande inom lösningar för kunskapssäkring.

 
Tillverkning / Industri  
Car O Liner är världsledande på tillverkning av mät- och riktutrustning för reparation av kollisionsskadade bilar. Företaget finns representerat i mer än 32 länder.
 
www.kromasil.com
Separation Products är en del av Eka Chemicals, ett globalt företag med  2,900 medarbetare i 30 länder. Eka Chemicals är ett affärsområde inom Akzo Nobel, ett av världens största kemiföretag, med cirka 61,500 medarbetare i mer än 80 länder.

www.kmt.com
KMT är en global koncern med avancerade produkter och lösningar till kunder främst inom verkstadsindustrin. Verksamheten bedrivs i 4 affärsområden: KMT Vattenskärning, KMT Precisionsslipning, KMT Robotlösningar, KMT Plåtbearbetning.

 
Bygg, anläggning & fastighet 
Per Aarsleff AB är ett svensk dotterbolag till Per Aarsleff A/S - ett byggföretag specialiserade på, grundteknik, avancerad renovering av rör, samt bygg och anläggning.
 
Projektgaranti är ett byggledningsföretag specialiserade inom Construction Management.
 
Ledande svensk ariktektbyrå med med ca 55 personer.

 
Stat och Myndighet
Sveriges geologiska undersökning, SGU, är central förvaltningsmyndighet för frågor om landets geologiska beskaffenhet och mineralhantering.
 
ITPS är en statlig myndighet med uppdrag att bidra till en insiktsfull tillväxtpolitik. ITPS analyserar de faktorer som skapar ekonomisk tillväxt i Sverige och andra länder samt utvärderar politiska insatser och tillhandahåller officiell statistik.
 
www.raa.se
Riksantikvarieämbetet är en statlig myndighet med ansvar för frågor som rör kulturmiljö och kulturarv. Vår uppgift är att vara pådrivande och samlande i kulturarvsarbetet och att verka för att kulturmiljön bevaras och brukas på bästa sätt. 
Projektet Agenda kulturarv är en stor gemensam satsning på arbetet med kulturarv. Bakom stod länsstyrelserna, länsmuseerna och Riksantikvarieämbetet tillsammans.
 
Landsting / Forskning  
Karolinska Institutet, fakulteten för klinisk neurokirurgi. Extern webbsajt på svenska och engelska.
 
Handikappupplysningens huvudportal.
 
www.habilitering.se
Handikapp & Habilitering erbjuder råd, stöd och behandling till barn, ungdomar och vuxna med livslånga funktionsnedsättninga.
 
Autismforum är en webbplats och ett bibliotek som drivs av Handikapp & Habilitering inom Stockholms läns sjukvårds-område. Uppdraget är att samla, bedöma, bearbeta och förmedla kunskap om autism för att den ska bli lättare att hitta och lättare att förstå.
 
Klicka på referenser för att se exempel på referensinstallationer världen över ( Referenser Extern länk till lista med internationella referenser.)